5 budget tips om je kamer leuk in te richten

alpha

 

Niet iedereen heeft genoeg geld om je kamer opnieuw in te richten. Bijvoorbeeld als je op kamers gaat wonen of zoals ik graag je slaapkamer wilt upgraden. Daarom geef ik 5 tips om je kamer op budget proof een complete make over te geven.

Planten

picmonkey-collagedfkds_orig1

“Plants are Friends” Planten in je kamer geven rust en meer kleur in je kamer. Daarnaast zuiveren sommige planten je kamer, dus win win. Het staat ook nog eens speels als je het combineert met leuke potten en vazen. Koop een bosje bloemen (of pluk ze als dat mag) of ga naar het tuincentrum stop ze in een vaas en je bent klaar!

Verplaats je meubels

picmonkey-collage_orig

Door simpel je meubels te verplaatsen die je al hebt kun je heel gemakkelijk een complete andere ruimte maken. Kun je gelijk goed schoonmaken haha.

Hand made

picmonkey-collagefsd_orig

Als je niet genoeg geld hebt om iets nieuws te kopen, maak het dan! Pimp bijvoorbeeld een oud tafeltje op of probeer een van de duizenden diy’s op het internet. Of je doet gewoon een nieuwe foto in je fotolijstje.

Decoratie

picmonkey-collageedasf_orig

Als je nog wel iets kunt besteden, kun je genoeg goedkope decoratie spulletjes vinden. Bij de Hema en de Action heb je al genoeg en kun je prima iets vinden wat onder de 5 euro is.

Verfen

picmonkey-collagefsdfsd_orig

Iets duurder, maar het kan een grote verandering aan je interieur zijn. Ga je muren (of een ander meubelstuk) verfen! Je kunt een muur verfen of voor een speelser effect de helft. Het geeft een grote verandering aan je hele kamer.

*Bronnen zijn van Pinterest
Advertisements

2 thoughts on “5 budget tips om je kamer leuk in te richten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s